Fantasy LijstenBeste FantasyFAQ
Dauwdief cover hoes

Dauwdief

James Barclay

(De Kronieken van de Raven #1)

Wordt meegenomen op een avontuur met de huurlingenband genaamd De Raaf. Deze groep, die al tien jaar succesvol samenwerkt, ontmoet de Xeteskiaanse Magiër Denser. Ze ontdekken de naderende dreiging van de Wesmen en hun sjamaan en beginnen aan een zoektocht om voorwerpen te verzamelen die nodig zijn om de spreuk Dauwdief uit te voeren, die de krachten van de sjamaan effectief zal wegnemen.

Op hun weg worden ze gevangen genomen door de Zwarte Vleugels, een radicale groep tegen alle magie, waarbij ze enkele verliezen lijden maar ook nieuwe leden verwerven, waaronder de Dordovan-magiër Erienne Malanvai, dief Will Begman, elf Jandyr en gedaanteverwisselaar Thraun. De huurlingen reizen naar de oude stad Parve in het westen van Balaia en slagen erin de Dauwdief-spreuk met succes uit te voeren. Dit boek is een wervelwind van avontuur, magie en de onverbiddelijke strijd tegen dreigend gevaar.

Taal:Nederlands

Dauwdief is te vinden op de volgende lijsten:

Het Spel Der Tronen coverDe Naam van de Wind coverHet Laatste Rijk coverIn de Ban van de Ring coverDe Getekende coverMagiër coverHet Oog van de Wereld coverDe Tuinen van de Maan coverJonathan Strange & Mr Norell coverDe macht van het zwaard coverHarry Potter en de Steen der Wijzen cover

Beste Fantasy Boeken

Positie #64 van 69 boeken.

Andere boeken van deze auteur:

Andere boeken van James Barclay zijn niet toegevoegd in een lijst.