Fantasy LijstenBeste FantasyFAQ

Veelgestelde vragen

Wat is FantasyBoeken.com?

Simpel gezegd, we zijn een stelletje fantasy-liefhebbers die zin hebben om de beste fantasy boeken met je te delen. We duiken in nieuwe werelden, ontmoeten bijzondere personages en beleven avonturen door de pagina's van boeken. En we willen je helpen hetzelfde te doen. We introduceren je met plezier aan nieuw leesvoer - van bekende klassiekers tot verborgen juweeltjes.

Hoe worden de lijsten bepaald?

Geen magie of geheime rituelen, beloofd. De volgorde van de boeken op onze lijsten? Die is dynamisch en altijd in beweging. We kijken naar factoren zoals populariteit en beschikbaarheid, maar uiteindelijk laten we ons leiden door onze liefde voor het genre.

We zijn niet hier om te bepalen welk boek “beter” is dan een ander. We zijn hier om geweldige fantasy boeken te delen, die we toevallig zijn tegengekomen of die ons hart hebben gestolen. Dus als je een boek ziet stijgen of dalen in de rangschikking, of een gloednieuw boek ziet verschijnen, wees dan niet verbaasd. Dat is gewoon onderdeel van het proces. We zijn constant aan het bijwerken, veranderen en nieuwe juweeltjes toevoegen aan onze lijsten.

Ik heb een idee / Er zit een fout in de lijst / Er ontbreekt een boek

Hebben we een super goed boek gemist, staat er een fout op de website of heb je een ander idee? Stuur ons een bericht, we horen graag van je.

Wat betekent 'Epische' Fantasy?

Epische Fantasy is een sub genre van Fantasy met een wereld vol met magie en mythische wezens als dwergen, elfen en draken! Leer over andere fantasy termen en genres met ons Fantasy Woordenboek.

Hoe ondersteun je FantasyBoeken.com?

Om te zorgen dat we geweldige fantasy boeken kunnen blijven delen, werken we samen met het Bol.com Partnerprogramma. Wanneer je een boek koopt via een link op onze site, ontvangen we daarvoor een kleine vergoeding. Dit helpt ons om de site draaiend te houden en je te blijven voorzien van nieuwe leesinspiratie. Jouw ondersteuning wordt zeer gewaardeerd!