Fantasy LijstenBeste FantasyFAQ
De horlogemaker van Londen cover hoes

De horlogemaker van Londen

Natasha Pulley

(De horlogemaker #1)

Een betoverend verhaal dat de lezer meeneemt op een onverwachte reis door het Victoriaanse Londen en Japan, terwijl daar de burgeroorlog eeuwenoude tradities afbreekt. Het verhaal begint in 1883, wanneer Thaniel Steepleton thuiskomt in zijn kleine Londense appartement om een gouden zakhorloge op zijn kussen te vinden. Zes maanden later redt dit mysterieuze uurwerk zijn leven, door hem weg te trekken van een explosie die Scotland Yard vernietigt. Hij gaat op zoek naar de maker, Keita Mori, een vriendelijke, eenzame immigrant uit Japan. Hoewel Mori onschuldig lijkt, suggereert een reeks onverklaarbare gebeurtenissen al snel dat hij iets verbergt. Wanneer Grace Carrow, een natuurkundige uit Oxford, onbewust tussenkomt, raakt Thaniel verscheurd tussen tegenstrijdige loyaliteiten.

Het boek weet historische gebeurtenissen te vermengen met schitterende fantasievluchten, en opent deuren naar een vreemd en magisch verleden. Natasha Pulley creëert een sfeervol narratief dat de lezer meeneemt op een meeslepende tocht door tijd en ruimte. Dit is een boek voor de avontuurlijke geest, voor de lezer die bereid is om de bekende paden te verlaten en zich onder te dompelen in een wereld waar geschiedenis en magie naadloos in elkaar overvloeien.

Taal:Nederlands

De horlogemaker van Londen is te vinden op de volgende lijsten:

Het Spel Der Tronen coverDe Naam van de Wind coverHet Laatste Rijk coverIn de Ban van de Ring coverDe Getekende coverMagiër coverHet Oog van de Wereld coverDe Tuinen van de Maan coverJonathan Strange & Mr Norell coverDe macht van het zwaard coverHarry Potter en de Steen der Wijzen cover

Beste Fantasy Boeken

Positie #67 van 68 boeken.

Andere boeken van deze auteur:

Andere boeken van Natasha Pulley zijn niet toegevoegd in een lijst.