Fantasy LijstenBeste FantasyFAQ
De laatste leerling cover hoes

De laatste leerling

Joseph Delaney

(De Geestenjager #1)

Thomas Ward is de zevende zoon van een zevende zoon en is in de leer bij de lokale Spook. Het werk is zwaar, de Spook is afstandelijk en vele leerlingen hebben vóór Thomas gefaald. Op de een of andere manier moet Thomas leren om geesten te verdrijven, heksen te beteugelen en boggarts te binden. Maar wanneer hij wordt misleid om Moeder Malkin, de meest kwaadaardige heks in de County, te bevrijden, begint de verschrikking.

In een wereld waarin het kwaad in vele vormen komt, moet Thomas zijn moed en vastberadenheid tonen. Terwijl hij worstelt met zijn nieuwe verantwoordelijkheden, confronteert dit boek de lezer met de donkerste hoeken van de menselijke ziel. De Laatste Leerling is een betoverend en huiveringwekkend verhaal dat je tot het einde in zijn greep houdt, en laat je verlangen naar meer.

Taal:Nederlands

De laatste leerling is te vinden op de volgende lijsten:

Harry Potter en de Steen der Wijzen coverDe Hobbit coverDe Ruines Van Gorlan coverEragon coverDe Hongerspelen coverDe Glazen Troon coverOntworteld coverDe kroon van de Tearling coverDe gave van Katsa coverTwilight coverDe IJzerkoning cover

Fantasy Boeken voor Jong Volwassenen

Positie #31 van 36 boeken.

Andere boeken van deze auteur:

Andere boeken van Joseph Delaney zijn niet toegevoegd in een lijst.