Fantasy LijstenBeste FantasyFAQ
Fairy Tale cover hoes

Fairy Tale

Stephen King

In het stille stadje Sentry's Rest, Illinois, leidt de 17-jarige Charlie Reade een onopvallend leven, totdat het lot een ongewone wending neemt. De zorg voor een oude buurman en zijn Duitse herder, Radar, leidt hem naar een verborgen wereld - Empis. Empis, een koninkrijk in een andere dimensie, balancerend op de rand van chaos, hunkert naar een redder.

Fairy Tale, een donkere fantasyroman van de Amerikaanse meester van het macabere, Stephen King, slingert ons in een fascinerende strijd tussen goed en kwaad. Deze meeslepende vertelling, doordrenkt met King's kenmerkende spanning en mysterie, neemt de lezer mee op een onvergetelijke reis vol heldhaftige daden, ondenkbare gevaren en de onverwoestbare kracht van hoop. Deze betoverende odyssee is een onmisbare aanvulling op de collectie van elke fantasy-liefhebber.

Taal:Nederlands

Fairy Tale is te vinden op de volgende lijsten:

Het Spel Der Tronen coverDe Naam van de Wind coverHet Laatste Rijk coverIn de Ban van de Ring coverDe Getekende coverMagiër coverHet Oog van de Wereld coverDe Tuinen van de Maan coverJonathan Strange & Mr Norell coverDe macht van het zwaard coverHarry Potter en de Steen der Wijzen cover

Beste Fantasy Boeken

Positie #66 van 68 boeken.

Andere boeken van deze auteur:

Cell coverDe scherpschutter coverDe beproeving coverDe talisman cover