Fantasy LijstenBeste FantasyFAQ
 Havenfall cover hoes

Havenfall

Sara Holland

Genesteld diep in de bergen van Colorado ligt een veilige haven tussen vier rijken, de herberg van Havenfall. Het is een heiligdom dat drie oude werelden verbindt, elk met hun eigen magie. Onder het prachtige, uitgestrekte landschap van de herberg liggen verborgen poorten naar deze oude rijken: Byrn, Fiordenkill en Solaria. Het lot van Maddie ligt hier, geworteld in de belofte van haar familie om de fragiele alliantie tussen de werelden te beschermen.

Havenfall is een ontsnapping uit de realiteit, waar Maddie's moeder op death row zit, beschuldigd van de moord op Maddie’s broer. Het is de plek waar Maddie verliefd werd op de knappe soldaat uit Fiorden, Brekken. En het is de plek waar ze op een dag hoopt de rol van herbergier over te nemen van haar geliefde oom. Dit boek is een meeslepende reis door magische rijken en menselijke emoties, waar vertrouwen het sterkste wapen is en liefde het grootste mysterie. Een boek dat de lezer uitdaagt om de verborgen paden van het onbekende te verkennen en zich te verliezen in de diepten van fantastische werelden.

Taal:Nederlands

Havenfall is te vinden op de volgende lijsten:

Harry Potter en de Steen der Wijzen coverDe Hobbit coverDe Ruines Van Gorlan coverEragon coverDe Hongerspelen coverDe Glazen Troon coverOntworteld coverDe kroon van de Tearling coverDe gave van Katsa coverTwilight coverDe IJzerkoning cover

Fantasy Boeken voor Jong Volwassenen

Positie #35 van 36 boeken.

Andere boeken van deze auteur:

Andere boeken van Sara Holland zijn niet toegevoegd in een lijst.