Fantasy LijstenBeste FantasyFAQ
Het negende huis cover hoes

Het negende huis

Leigh Bardugo

Dit verhaal brengt ons in het leven van Galaxy "Alex" Stern, een onwaarschijnlijke eerstejaars student aan de Yale University. Deze twintigjarige middelbare school dropout en overlevende van een moordzaak heeft de unieke gave om geesten, bekend als "Grays", te zien. Ondanks haar achtergrond en gebrek aan kwalificaties wordt Alex op mysterieuze wijze aangeboden om volledig naar de universiteit te gaan na haar trauma. Terwijl ze haar nieuwe leven aan de Ivy League navigeert, wordt ze door haar weldoener belast met het toezicht op de acht Huizen van de Sluier, geheime genootschappen die duistere occulte magie en macht herbergen, als lid van Lethe, het negende huis.

Het negende huis is een donkere en meeslepende tocht in een wereld waarin magie even tastbaar en verontrustend is als de spoken die Alex ziet. Bardugo weeft een intrigerend web van geheimen en schaduwen, waarin elke pagina de lezer dieper trekt in het mysterie van de huizen en hun duistere praktijken. Verwacht geen verhaal vol licht en sprookjesachtige magie; dit is een boek dat de duisternis omarmt, het ongezien maakt zichtbaar en het onmogelijke maakt mogelijk. Een must-read voor iedereen die houdt van eigentijdse fantasy met een duistere twist.

Taal:Nederlands

Het negende huis is te vinden op de volgende lijsten:

Het Spel Der Tronen coverDe Naam van de Wind coverHet Laatste Rijk coverIn de Ban van de Ring coverDe Getekende coverMagiër coverHet Oog van de Wereld coverDe Tuinen van de Maan coverJonathan Strange & Mr Norell coverDe macht van het zwaard coverHarry Potter en de Steen der Wijzen cover

Beste Fantasy Boeken

Positie #68 van 69 boeken.

Andere boeken van deze auteur:

Andere boeken van Leigh Bardugo zijn niet toegevoegd in een lijst.