Fantasy LijstenBeste FantasyFAQ
(nog) geen afbeelding

Legendes & Lattes

Travis Baldree

(Legendes & Lattes #1)

Na jaren van avonturen en bloedvergieten kiest een ork ervoor om het zwaard neer te leggen en een geheel nieuw leven te beginnen. Viv, ooit een gevreesde huurling, besluit een koffiebar te openen in een klein dorp waar niemand ooit van koffie heeft gehoord. Met hulp van nieuwe vrienden probeert ze haar droom te realiseren, ondanks de vele uitdagingen en rivalen die haar plannen proberen te dwarsbomen. Door middel van doorzettingsvermogen en het opbouwen van een nieuw leven zonder geweld, leert ze dat niet alle gevechten met een zwaard gewonnen worden.

Legendes & Lattes biedt een verfrissende kijk op het fantasy-genre, door zich te richten op alledaagse uitdagingen in plaats van epische gevechten. De warme, gezellige sfeer van het verhaal, gecombineerd met levendige personages en een hartverwarmende verhaallijn, maakt het een aanrader voor zowel fantasy- als feelgoodlezers. Baldree slaagt erin een wereld te creëren die net zo betoverend als vertrouwd aanvoelt, waar de kleine momenten van geluk en vriendschap centraal staan.

Taal:Nederlands

Legendes & Lattes is te vinden op de volgende lijsten:

Het Spel Der Tronen coverDe Naam van de Wind coverHet Laatste Rijk coverIn de Ban van de Ring coverDe Getekende coverMagiër coverHet Oog van de Wereld coverDe Tuinen van de Maan coverJonathan Strange & Mr Norell coverDe macht van het zwaard coverHarry Potter en de Steen der Wijzen cover

Beste Fantasy Boeken

Positie #66 van 69 boeken.

Andere boeken van deze auteur:

Andere boeken van Travis Baldree zijn niet toegevoegd in een lijst.