Fantasy LijstenBeste FantasyFAQ
Tijdmeters cover hoes

Tijdmeters

David Mitchell

Een betoverend boek dat de lezer meeneemt op een reis door tijd en realiteit. Dit complexe en meeslepende verhaal is verdeeld in zes secties, verteld door vijf verschillende eerstepersoonsvertellers. De vertellingen zijn losjes verbonden door het personage Holly Sykes, een jonge vrouw uit Gravesend, begiftigd met een 'onzichtbaar oog' en semi-psychische vaardigheden. Holly raakt verwikkeld in een oorlog tussen twee onsterfelijke facties: de Anchorites, die hun onsterfelijkheid ontlenen aan het vermoorden van anderen, en de Horologists, die van nature kunnen reïncarneren. De titel van het boek verwijst naar een denigrerende term die de onsterfelijke personages gebruiken voor gewone mensen, die veroordeeld zijn tot sterfelijkheid vanwege hun verouderende lichamen.

Als een symfonie van tijd en menselijkheid verkent Tijdmeters het grensgebied tussen het alledaagse en het buitengewone, het natuurlijke en het bovennatuurlijke. Mitchell's meesterlijke verhaal en rijke personages zullen de lezers verrukken, terwijl ze zich verdiepen in de donkere en lichte facetten van onsterfelijkheid en de onvermijdelijke mars van de tijd.

Taal:Nederlands

Tijdmeters is te vinden op de volgende lijsten:

Het Spel Der Tronen coverDe Naam van de Wind coverHet Laatste Rijk coverIn de Ban van de Ring coverDe Getekende coverMagiër coverHet Oog van de Wereld coverDe Tuinen van de Maan coverJonathan Strange & Mr Norell coverDe macht van het zwaard coverHarry Potter en de Steen der Wijzen cover

Beste Fantasy Boeken

Positie #58 van 68 boeken.

Andere boeken van deze auteur:

Andere boeken van David Mitchell zijn niet toegevoegd in een lijst.