Fantasy LijstenBeste FantasyFAQ
A Master of Djinn cover hoes

A Master of Djinn

P. Djèlí Clark

(Dead Djinn Universe #1)

Dit meeslepende fantasyboek van P. Djèlí Clark neemt je mee naar het Caïro van 1912, waar een duistere kracht de stad bedreigt. Als lezer word je ondergedompeld in een kleurrijk en levendig decor, waarin de grenzen tussen werkelijkheid en fantasie vervagen.

Volg de avonturen van Fatma el-Sha'arawi, een getalenteerde agent van de Egyptische "Ministry of Alchemy, Enchantments and Supernatural Entities", terwijl zij geconfronteerd wordt met een reeks onopgeloste moorden die de stad in zijn greep houden. Gewapend met haar scherpzinnigheid, magische vaardigheden en een mysterieus boek van eeuwenoude spreuken, gaat Fatma op zoek naar de waarheid achter deze gruweldaden.

A Master of Djinn is een unieke mix van geschiedenis en mythologie, met een vleugje steampunk. Clark weeft moeiteloos elementen van het bovennatuurlijke en de oude Egyptische goden in het verhaal, waardoor een intrigerende en meeslepende wereld ontstaat. Dompel jezelf onder in de betoverende wereld en laat je meeslepen door dit unieke en meeslepende avontuur vol magie, mysterie en historische charme.

Taal:Engels

A Master of Djinn is te vinden op de volgende lijsten:

Andere boeken van deze auteur:

Andere boeken van P. Djèlí Clark zijn niet toegevoegd in een lijst.