Fantasy LijstenBeste FantasyFAQ
De labyrintrenner cover hoes

De labyrintrenner

James Dashner

Stel je voor dat je ontwaakt in een wereld die je je niet kunt herinneren, omgeven door vreemden die in dezelfde situatie verkeren. Dit is het uitgangspunt van De Labyrintrenner, een meeslepende roman die het genre van de dystopische fantasy herdefinieert. Wanneer Thomas ontwaakt in de lift, weet hij alleen nog zijn naam. Hij wordt verwelkomd door een groep jongens die ook hun herinneringen kwijt zijn, midden in het Glade - een vredig gebied omringd door angstaanjagend hoge stenen muren en een steeds veranderend doolhof. En niemand heeft het doolhof ooit levend verlaten. Maar dan arriveert het ondenkbare: een meisje, het allereerste, met een angstaanjagende boodschap.

Het verhaal van De labyrintrenner sleept je mee op een razendsnelle rit vol spanning en mysterie. Met elementen van young adult, dystopie, sciencefiction, en avontuur, belooft dit boek je op het puntje van je stoel te houden. Een verhaal dat niet alleen om zijn intrigerende plot wordt gewaardeerd, maar ook om zijn ongewone en creatieve benadering van het genre. Het is een boek dat het lezen waard is voor degenen die hunkeren naar avontuur en het onbekende, naar een wereld waar overleven het enige doel is en waar de enige regel is om te blijven rennen.

Taal:Nederlands

De labyrintrenner is te vinden op de volgende lijsten:

De bliksemdief coverDe Hongerspelen coverEragon coverDe Hobbit coverArtemis Fowl coverStad van beenderen coverHart Van Inkt coverDe gave van Katsa coverDe labyrintrenner coverEnder's Game coverDe complete Kronieken van Narnia cover

Fantasy Boeken voor Harry Potter Fans

Positie #9 van 12 boeken.

Andere boeken van deze auteur:

Andere boeken van James Dashner zijn niet toegevoegd in een lijst.