Fantasy LijstenBeste FantasyFAQ
De wortels van de stad cover hoes

De wortels van de stad

Karel van Spaendonck

Stap binnen in een tijd waar mythes en mysterie de dagelijkse realiteit vormden in De Wortels van de Stad van Karel van Spaendonck. In een stad waar niemand vragen stelt, worden twee mannen door onverklaarbare gebeurtenissen aangezet tot een zoektocht naar de ware geschiedenis van hun thuis. Ze volgen het spoor van de mysterieuze Zonderling en storten zich in een wereld vol dreigingen en onverwachte ontdekkingen. Ze leren over de schepping, (on)sterfelijkheid, tijdsrekening, en hoe al deze concepten met elkaar verbonden zijn. Deze queeste neemt echter een onverwachte wending wanneer blijkt dat hun wereld op het punt staat om in een rampspoed te vervallen.

Van Spaendonck, een voormalig psycholoog met een passie voor archaïsche denkpatronen, heeft een meeslepend verhaal gecreëerd dat zich afspeelt tegen de achtergrond van een zelfontworpen mythisch wereldbeeld. De Wortels van de Stad is meer dan een verhaal; het is een ontdekkingsreis naar de oorsprong van menselijke mythes en de verborgen samenhang van de wereld om ons heen.

Taal:Nederlands

De wortels van de stad is te vinden op de volgende lijsten:

Hex coverDe erfenis van Richard Grenville coverProfeet van de Duivel coverDe erfwachter coverDe Legende van Toran coverSundesmos: De poort der poorten coverDe Kracht van Kristallen coverDe Oostpoort coverGids naar nergens  coverDraken, reuzen en zwarte dwergen coverDe wortels van de stad cover

Fantasy Boeken van Nederlandse auteurs

Positie #11 van 15 boeken.

Andere boeken van deze auteur:

Andere boeken van Karel van Spaendonck zijn niet toegevoegd in een lijst.