Fantasy LijstenBeste FantasyFAQ
Hyperion cover hoes

Hyperion

Dan Simmons

In de verre toekomst, waar de mensheid zich heeft verspreid over de sterren dankzij 'de datalijn', een vorm van teleportatie, is de planeet Hyperion een mysterie dat wacht om ontrafeld te worden. Zeven pelgrims met hun eigen geheimen en agenda's zijn op weg naar de Tijdtombes van Hyperion, een plek die geteisterd wordt door een angstaanjagend wezen dat bekend staat als de Shrike.

Met zijn rijke wereldbouw en intrigerende structuur van verweven verhalen, staat 'Hyperion' in het science fiction genre bekend om zijn literaire diepgang en filosofische ondertoon. Het is niet alleen een spannend avontuur, maar ook een reflectie op de mensheid en de aard van tijd en lijden.

De unieke mix van science fiction, horror en poëzie in 'Hyperion' maakt het een onvergetelijke leeservaring die geen enkele sci-fi liefhebber mag missen.

Taal:Engels

Hyperion is te vinden op de volgende lijsten:

Duin coverStarship Troopers coverEnder's Game coverHyperion coverThe Hitchhiker's Guide to the Galaxy coverThe Expanse 1 - Leviathan ontwaakt coverReady player one cover2001 A Space Odyssey coverFoundation cover1984 coverRed Mars cover

Beste Science Fiction boeken

Positie #4 van 26 boeken.

Andere boeken van deze auteur:

Andere boeken van Dan Simmons zijn niet toegevoegd in een lijst.