Fantasy LijstenBeste FantasyFAQ
The Black Company cover hoes

The Black Company

Glen Cook

(The Chronicles of the Black Company #1)

De donkere wereld van The Black Company, het eerste deel van de epische serie van Glen Cook, waar loyaliteit en overleving elke stap bepalen. Dit verhaal, dat zich onderscheidt door zijn mix van epische en duistere fantasie, volgt de avonturen van een elite huurlingeneenheid terwijl ze dienen onder de Lady, de heerseres van het Noordelijke Rijk.

Het is een wereld van machtige tovenaars en bittere rivaliteiten, van rebellen en verraders, waar de grenzen tussen goed en kwaad vervagen. Onder het bewind van de Lady ontstaan er bondgenootschappen en verraad, terwijl de Black Company zich een weg baant door de chaos, altijd proberend te overleven. Nieuwe rekruten, zoals de dodelijke Raven en de jonge, stomme Darling, voegen extra lagen van complexiteit toe aan dit rijk gevulde verhaal. Maar in deze wereld is niets zoals het lijkt, en de lezer wordt voortdurend op het verkeerde been gezet.

Met zijn grimmige, realistische benadering van fantasie, biedt The Black Company een adembenemend alternatief voor traditionele heldenverhalen. Dit is geen wereld van nobele ridders en rechtvaardige koningen, maar van huurlingen, tovenaars en tirannen - personages die, ondanks hun fouten, onvergetelijk blijven.

Taal:Engels

The Black Company is te vinden op de volgende lijsten:

Andere boeken van deze auteur:

Andere boeken van Glen Cook zijn niet toegevoegd in een lijst.