Fantasy LijstenBeste FantasyFAQ
Best Served Cold cover hoes

Best Served Cold

Joe Abercrombie

Best Served Cold is een duister en meeslepend verhaal dat zich afspeelt in het wervelende landschap van Styria tijdens de lente, een tijd die synoniem is met oorlog. Negentien jaren van bloedvergieten hebben het land verzwakt, terwijl de meedogenloze Grand Duke Orso verwikkeld is in een bittere strijd met de ruziënde League of Eight. Achter de schermen wordt een dodelijk spel gespeeld door bankiers, priesters en oudere, duistere machten die bepalen wie koning zal zijn.

In deze wereld van chaos en verraad volgen we Monza Murcatto, de meest gevreesde en beroemde huurling in dienst van Duke Orso. Haar overwinningen hebben haar populair gemaakt, misschien iets te populair voor de smaak van haar werkgever. Verraden, van een berg gegooid en voor dood achtergelaten, wordt Murcatto's beloning een gebroken lichaam en een brandende honger naar wraak. Met een onwaarschijnlijke verzameling bondgenoten, waaronder de minst betrouwbare dronkaard van Styria, de meest verraderlijke gifmenger, een massamoordenaar geobsedeerd door getallen en een Noorderling die gewoon het juiste wil doen, zet ze haar wraaktocht in gang tegenover de betere helft van de natie, allemaal terwijl de gevaarlijkste man ter wereld is uitgezonden om haar op te sporen en de klus te klaren die Duke Orso is begonnen.

Taal:Engels

Best Served Cold is te vinden op de volgende lijsten:

Jonathan Strange & Mr Norell coverElantris coverDe muziek van de stilte coverOntworteld coverDe Hobbit coverAmerikaanse goden coverTigana coverHet oneindige verhaal coverDe golem en de djinn coverBest Served Cold cover

Top 10 losstaande Fantasy Boeken

Positie #10 van 10 boeken.

Andere boeken van deze auteur:

De macht van het zwaard cover